Välkommen till Lunnahöjagården

Här finner ni ett enkelt men trevligt boende till humana priser i en härlig skogsmiljö som inbjuder till såväl avkoppling som aktivitet.

Ta en semester i vårt vackra Göinge. Bo billigt på vandrarhem nära Skåneleden, Hovdala slott och Finjasjöns strövområde med badplats och fiske. En kort bilresa till Skånes djurpark, Tykarpsgrottan och många andra intressanta utflyktsmål.

Hos oss kan man stanna till en natt på resan, tillbringa en avkopplande weekend eller njuta av naturen och lugnet i en vecka eller två.

I våra två längor har vi 18 dubbelrum och 2 familjerum med fyra bäddar. Alla rum har bekväma resårsängar för en skön natts sömn. Gemensamma toaletter och duschar för herrar respektive damer finns i båda husen.

Som gäst på Lunnahöjagården har ni tillgång till väl utrustat kök för självhushåll med kyl och frys, spis, mikrovågsugn, kaffekokare m.m. I den ena av längorna finner du även ett sällskapsrum med lite spel, litteratur och förströelse om vädret skulle vara lite sämre.

På området har vi även en mindre gräsplan för den som i stället vill campa. Här finns det plats för både tält och husvagnar varav sex uppställningsplatser med el.

Ett fräscht pentry för våra campande gäster finns i vår huvudbyggnad och där hittar ni också toaletter och duschar.